! Bouwverlof van 2 juli tem 29 juli 2019 !
Dakwerken Staessens is een familiebedrijf met meer dan
30 jaar ervaring, doorgegeven van vader
op zoon.
Wij bieden u de beste kwaliteit-prijsverhouding.

Verbouwingen

Houtskeletbouw

Een houtskeletbouw is "anders warm".
De wanden en het dak zijn gevuld met isolatie. Dit zorgt voor een constante aangename temperatuur en het zorgt voor een lagere energiekost. Je kan het als het ware zien als een investering in je toekomst. Nog een pluspunt van houtskeletbouw is: minder gewicht op de fundering, door zijn “lichte” constructie. Doch even stevig als een stenen of stalen structuur en daardoor handig om als bijbouw te plaatsen.
Kortom: Houtskeletbouw biedt je de volledige vrijheid om je droomhuis te realiseren.

Riolering-en watersystemen

Of het nu om een bestaand riool gaat, dewelke vervangen moet worden of een nieuwe aan te leggen riool en/of watersysteem. Dakwerken Staessens zet ook voor deze klussen steeds de juiste vaklui en machines in, bedient door professionelen. Onze materialen voldoen aan de wettelijke norm en dragen altijd het keuringslabel. Voor meer informatie kan je steeds contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en leveren een geheel vrijblijvende offerte aan.

Renovatiepremie

Wij leveren de juiste certificaten en facturen aan, zodat jouw project op de nodige premiesteun kan rekenen. Hiervoor kan je ook steeds terecht op www.premiezoeker.be